top of page

SPORAZUM O SARADNJI IZMEĐU UDRUŽENJA BRAVO i KKMS

BRAVO i Udruženje kriminalista, kriminologa i menadžera sigurnosti - KKMS su 31. januara potpisali sporazum o saradnji koji će sigurno imati pozitivan ishod kako za obje strane tako i za eksterne učesnike. Potpisivanjem ovog sporazuma o saradnji BRAVO će proširiti svoj domet u oblasti rada u oblasti antikorupcije i kriminologije . Posebno, unutar granica Bosne i Hercegovine jer će naš rad u ovakvim oblastima biti predstavljen grupama ljudi koji do sada nisu bili upoznati sa nama ili našim radom. Ova prilika je jedna od vrijednih prilika koja će se pozitivno odraziti na našu organizaciju, kroz koju ćemo steći iskustvo i povećati svoje stručno znanje.

BRAVO ima opsežnu ekspertizu u evropskim projektima, budući da je bio uključen i implementirao veliki broj njih koje je sufinansirala Evropska komisija . Imajući to u vidu, naš doprinos ovoj saradnji biće vidljiv u pružanju pomoći KKMS- u u ulasku na međunarodno evropsko tržište kroz evropske projekte. Na taj način će se njihov rad i doprinos društvu promovirati van granica Bosne i Hercegovine i dostići prekretnice u svom polju rada.

Ovaj sporazum o saradnji predstavlja našu pokretačku snagu i motivaciju da radimo više i mijenjamo probleme koji negativno utiču na stanovništvo Bosne i Hercegovine. Korupcija je pravi problem na koji ne smijemo i ne smijemo zatvarati oči. Dok ne bude korupcije, BRAVO neće zaustaviti svoju bitku i proširiti sindikat.

Comentarios


Izdvojeno
Najnovije
Arhiva
Oznake
bottom of page